Bra bingohallar på nätet

Antalet nätbingohallar som vänder sig till svenska spelare ökar hela tiden, och det kan vara ett fasligt sjå med att hitta rätt. Det kan ju vara svårt att avgöra bara genom att titta på hemsidan hur bra en nätbingohall är. Mycket av det som gör nätbingo roligt är ju den sociala biten, hur roliga de andra spelarna är. De tre som kort beskrivs nedan är givetvis inte de enda som är bra, men de tillhör definitivt toppskiktet för den som vill spela nätbingo på svenska.

MariaBingo

MariaBingo är en av de större nätbingohallarna, som även har slots, casino och poker i sitt sortiment. MariaBingos hemsida är ren, tydlig och lättnavigerad, vilket gör att spelandet blir till ett rent nöje, och det är lätt att hitta information. Mariabingo matchar din första insättning upp till 250 kronor, och du får dessutom 20 freespins bara för att registrera dig. Dessutom förekommer ofta andra typer av bonuserbjudanden och kampanjer.

MariaBingo är en stor europeisk spelsajt men med många svenska bingospelare, något som bidrar till en livlig chatt där det dessutom givetvis förekommer en hel del extraspel. Förutom allt detta finns möjlighet att vinna flera olika jackpottar.

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo är en huvudsakligen skandinavisk bingosajt, med bra och tydlig information. När du registrerar dig får du också omedelbart 50 kronor att spela för, och din första insättning matchas upp till 200 kronor. MamaMia Bingo erbjuder de bingovarianter som du förväntar dig att hitta hos en nätbingohall, och givetvis en mängd roliga chattspel.

MamaMia Bingo satsar hårt på att bygga upp en god gemenskap mellan sina spelare, vilket verkligen har gett resultat. Varje år anordnas en resa till Gran Canaria, med roliga tävlingar för de som väljer att åka med. En mycket trevlig bingosajt, helt enkelt.

Utopia Bingo

Utopia Bingo ser vid en första anblick inte mycket ut för världen, med sin enkla hemsida. Men det är faktiskt inte ytan som är det viktigaste, och Utopia Bingo har mycket att erbjuda svenska bingospelare. Förutom en registreringsbonus på 100 kronor, matchas också din första insättning till 100% upp till 2,000 kronor. Dessutom får du 20 % bonus på alla påföljande insättningar. Det finns dock ett visst omsättningskrav på dessa bonuspengar, vilket gör att deras värde i praktiken inte är riktigt lika högt.

Utopia Bingo är dessutom mycket informationsrik, med siffror som visar antalet spelare, antalet inloggade, var alla pengar tar vägen och så vidare. Dessutom finns även en aktiv chatt, och olika chattspel att delta i.

Arkiv

Bookmarks