Olika bonusar

För den som ännu inte provat på det där med nätbingo, så finns det ett mycket bra skäl att göra det. När du spelar bingo på nätet, så kommer du att få extra pengar att spela för, vilket inte händer så ofta på Svenska bingohallar. Det finns ett flertal olika bonusar som du kan få, vilket gör att kostnaden för att spela hålls nere.

Insättningsbonusar

När du första gången sätter in pengar hos en nätbingohall, så får du vanligtvis en välkomstbonus. Hur stor denna är skiljer sig givetvis mellan olika spelföretag, men är oftast en dubblering av det belopp du sätter in, upp till en viss förutbestämd summa. Att ta ut bonusen som pengar är naturligtvis inte tillåtet, men de pengar du vinner när du spelar för den är dina på riktigt. Dock kan det ibland förekomma vissa omsättningskrav, vilket innebär att du måste spela för ett visst antal gånger bonussumman innan du kan ta ut din vinst.

Registreringsbonusar

Ännu bättre än insättningsbonusar, då du får möjlighet att spela utan att använda några av dina egna pengar. Denna bonus är inte så stor, utan mest ett sätt att säga ”Välkommen att prova på vad vi har att erbjuda”. Den består inte alltid av pengar, utan kan bestå av gratisspel där du har chansen att vinna riktiga pengar som du sedan kan ta ut eller spela vidare för.

Andra bingobonusar

Nätbingohallar har ofta olika kampanjer där du kan ta del av olika bonuserbjudanden. Håll noga utkik efter dessa, så du inte missar möjligheten till lite extra gratisspelande. Det kan gälla allt från chattspel till direkta erbjudanden bara för att du spelar.

Arkiv

Bookmarks